Cenovnik

GARDEN PASS

12 + PDV /dnevno

Garden Daily Pass vam omogućava da koriste radno mesto u predivnom dvorištu pored bazena. Ovo je savršeno rešenje za one koji vole da rade na otvorenom, u mirnom i opuštajućem okruženju. Pored ovoga, Garden Pass uključuje pristup svim zajedničkim prostorijama, kao što su kuhinja i prostorije za odmor, brz i pouzdan Wi-Fi, korišćenje štampača, usluge office managera i besplatnu kafu, čaj i filtriranu vodu. Dostupno samo uz rezervaciju.

rezerviši

Dnevna karta

15 + PDV /dnevno

Iskusite prednosti rada u zajedničkom prostoru bez dugoročne obaveze. Sa dnevnom kartom imaćete pristup našim sadržajima, brzom Wi-Fi-ju i zajednici profesionalaca. Bez obzira da li ste freelancer, preduzetnik ili radite na daljinu, naša dnevna karta je savršeno rešenje za vaše potrebe fleksibilnog rada.

Rezerviši

Dedicated Desk

220 + PDV /mesečno

Dedicated Desk je idealan za one koji vole da sto bude samo njihov. Plan uključuje namenski sto Nitea i ergonomsku stolicu Herman Miller sa neograničenim pristupom kancelariji 24 sata dnevno. Ovaj plan je odlična opcija ako vi ili vaš tim želite da imate sto na istom mestu svakog dana u zajedničkom prostoru. U cenu su uključeni svi dodatni sadržaji.

REZERVIŠI

PRIVATNA KANCELARIJA

NA UPIT /mesečno

Ako želite potpuno privatan radni prostor, ali ne i dugoročnu posvećenost, onda su naša privatna kancelarijska rešenja idealna za vas. Ovaj plan nudi potpuno opremljenu kancelariju sa Nitea stolovima i ergonomskim stolicama Herman Miller za ceo vaš tim. Bilo da vam treba 1 ili 10 stolova, možemo prilagoditi naš prostor vašim potrebama. U cenu su uključeni svi dodatni sadržaji.

POŠALJI UPIT

Virtualna kancelarija

50 + PDV /mesečno

Usluga virtuelne kancelarije uključuje izlistavanje firme, poštansku adresu i korišćenje štampača. Imajte legitimitet prave poslovne adrese bez troškova i organizacije cele kancelarije. Plan takođe uključuje ograničen pristup sali za konferencije kao i mogućnost pristupa profesionalnoj mreži za pravno i finansijsko savetovanje.

POŠALJI UPIT

Konferencijska sala

20 + PDV /sat

Rezervišite salu za sastanke u HUB8 za okupljanja vašeg tima, važne sastanke sa klijentima ili povremene sastanke. Nudimo 2 veoma udobne, potpuno opremljene i klimatizovane sale za sastanke sa pristupom ostalim sadržajima vile u pauzi između sastanaka. Opremljenost: HD TV sa širokim ekranom, brzi internet, tabla, kuhinja, pokazivač

Conference room 20 eur/sat : 8 – 12 ljudi 

Meeting room 10 eur/sat : 4-6 ljudi 

REZERVIŠI
Close

Order form

Molim vas popunite formular I naš menadžer će vam se ubrzo javiti.

Close

Rezervišite obilazak

Da li želite da pogledate naš prostor? Svratite da se upoznamo. Molim vas popunite formular I naš menadžer će vam se ubrzo javiti.